Aloita yrityksesi matka hiilinegatiiviseksi


Kompensoi yrityksesi hiilijalanjälki hyödyntäen markkinoiden parasta hiilensidontaa

Tutustu ratkaisuihin

Ota vastuu yrityksesi hiilijalanjäljestä ja aloita ilmastoteot jo tänään

Yrityksillä on tärkeä rooli ilmastonmuutoksen torjumisessa. Ensisijainen keino on päästöjen radikaali vähentäminen, mutta koska päästötavoitteiden saavuttaminen välittömästi on haastavaa, kompensointia tulee hyödyntää päästövähennysten rinnalla. Myös eri sidosryhmät edellyttävät kasvavassa määrin yrityksiltä aidosti vaikuttavia ilmastotekoja.

Compensate tarjoaa kaikenkokoisille yrityksille mahdollisuuden kompensoida välttämättömiä päästöjä


Compensate hallinnoi korkeatasoista portfoliota, joka koostuu monipuolisista hiilensidontahankkeista. Kun haluat kompensoida yrityksesi päästöjä, voit investoida portfolioomme ostamalla Compensate Credit -hiilikrediittejä. Yksi krediitti vastaa yhtä hiilidioksiditonnia vähemmän ilmakehässä. Portfolion hankkeet olemme valinneet erittäin tiukkojen, tieteellisen yhteisön kanssa kehitettyjen kriteerien pohjalta. Pelkkä ilmastovaikutus ei riitä: otamme huomioon myös mm. YK:n kestävän kehityksen tavoitteet ja luonnon monimuotoisuuden.

White paper: Getting the claims right

Kuinka tehdä uskottavia ja läpinäkyviä nettonolla- tai hiilineutraaliusväittämiä? Millainen rooli kompensaatioilla on näissä väittämissä? Lataa maksuton, englanninkielinen white paperimme ja lue lisää.

Lataa white paper

Compensaten ratkaisut yrityksille

Kompensoi yrityksen hiilijalanjälki

Carbon Store - markkinapaikka laadukkaaseen hiilensidontaan

  • Kompensoi päästöt, joita ette voi toiminnassanne välttää.
  • Ymmärrä yrityksen hiilijalanjälki. Itsepalvelulaskurit kattavat muun muassa kiinteistöt ja toimitilat, energiankulutuksen, laitteet, työmatkat, lennot, logistiikan sekä ostetut tuotteet.
  • Seuraa toimenpiteidesi vaikutusta palvelusta löytyviä raportteja hyödyntäen.
  • Kerro asiakkaillesi ja muille sidosryhmillesi ilmastoteoistasi sertifikaatin ja muiden markkinointimateriaalien avulla.
  • Palvelussa myytävien Compensate Credit -hiilikrediittien avulla voit varmistua siitä, että ohjaamme rahat aidosti vaikuttaviin hiilensidontahankkeisiin.
  • Compensate Credit pitää sisällään ylikompensoinnin, jonka avulla varmistamme, että toimenpiteillä poistetaan aina vähintään saman verran hiiltä ilmakehästä kuin toimintanne aiheuttaa.


Tutustu Carbon Storeen

Räätälöidyt yritysratkaisut

Tarjoamme myös räätälöityä palvelua, joka pitää sisällään kaiken tarvitsemasi: päästölaskelmat ja raportoinnin, kompensoinnin sekä viestintätuen. Suurempiin kompensointitarpeisiin tarjoamme lisäksi kustomoitua hiilensidontaportfoliota, joka rakennetaan asiakkaan tarpeiden pohjalta.

Räätälöityjä palveluita käyttävät asiakkaamme ovat antaneet meille arvosanaksi 4.6/5!

Lue lisää

Mikä on Compensate Credit?

Compensate Credit on korkealaatuinen hiilikrediitti, jonka perustana hyödynnetään kansainvälisiä standardeita, kuten Gold Standardia ja Verraa, mutta jonka kriteerit ovat niitäkin tiukemmat. Krediitti pohjautuu monimuotoiseen portfolioon, joka pitää sisällään erilaisia hiilensidontamenetelmiä. Portfolioomme sisältyvissä hankkeissa otamme huomioon aidon ilmastovaikutuksen lisäksi biodiversiteetin, sosiaalisen oikeudenmukaisuuden ja ihmisoikeudet.

Hiilikrediittimme tarjoaa parhaan ilmastotuoton investoinnillesi. Compensate Creditiin on sisäänrakennettuna ylikompensaatio, joka pienentää hiilensidontaprojekteihin liittyviä riskejä ja jonka avulla voit tehdä luotettavan ilmastoväittämän sekä saavuttaa aidot ilmastovaikutukset.

Yksi Compensate Credit vastaa vähintään yhden hiilidioksiditonnin päästövähennystä.

Lue lisää Compensate Creditistä Osta Compensate Creditejä

Haluatko kantaa ilmastovastuuta ja aloittaa yrityksesi matkan hiilinegatiiviseksi? Ole meihin yhteydessä ja keskustellaan lisää.

Jätä meille yhteydenottopyyntö, ja jutellaan lisää.

Ota yhteyttä

Compensaten arvolupaus

Tieteellinen arviointi

Vain 10 % arvioimistamme hiiliprojekteista, jotka täyttävät kansainväliset standardit, kuten Gold Standardin ja Verran, läpäisevät Compensaten arviointikriteerit ja tuottavat aitoja ilmastovaikutuksia. Kriteerimme on luotu yhdessä tutkijoista koostuvan itsenäisen verkoston kanssa, joka tekee yhteistyötä Compensate-säätiön kanssa.

Lue lisää

Ylikompensointi

Compensaten sisäänrakennettu ylikompensaatio vähentää hiiliprojekteihin ja päästölaskelmiin liittyviä epävarmuuksia. Sen avulla yritykset voivat tehdä luotettavan ilmastoväittämän ja varmistua aidosta ilmastovaikutuksesta.

Tutustu tarkemmin

Muutakin kuin ilmastohyötyjä

Compensaten portfolioon kuuluvilla hiilensidontaprojekteilla on nettopositiivinen vaikutus myös ympäristöön, biodiversiteettiin, sosiaaliseen oikeudenmukaisuuteen ja ihmisoikeuksiin. Projektit tukevat kaikkia YK:n kestävän kehityksen tavoitteita (Sustainable Development Goals, SDGs).

Lue lisää

Monipuolinen portfolio

Maksimoimme ilmastovaikutukset ja minimoimme riskit hallinnoimalla dynaamista, monimuotoista ja globaalia hiilensidontaportfoliota, joka pitää sisällään erilaisia hiilensidontamenetelmiä.

Lue portfoliosta

Ole meihin yhteydessä

Compensate’s rigorous and transparent approach aligns with our founding principle to know the causes of things, for the betterment of society.
Compensate’s approach that is based on science, strict project selection criteria, and overcompensation was something that we considered reliable. The diversified portfolio mitigates risks but also aims for the highest possible impact and benefits.
Compensate ensures that the projects have a true effect, and we can trust that our investment is used the best possible way, having the desired climate impact.
Compensate provides us peace of mind, as we can rely on their integrity and expertise in carbon footprint calculations and as a carbon project portfolio manager. Ensuring that our commitments have a demonstrated climate impact is crucial to us.
Compensate’s in-built overcompensation, critical attitude towards the voluntary carbon market, and projects that have a true climate impact were some of the factors that affected our decision to start offsetting with Compensate.

Etsitkö räätälöityä ratkaisua kompensointiin? Ota meihin yhteyttä ja keskustellaan lisää tarpeistasi!

Matti Fouchault-Airasmaa

CCO

Myyntitiimiimme saat yhteyden sähköpostitse: sales@compensate.com